Novice
3/15/2014
Doblo Panorama - potniška verzija
Doblo popolnoma združuje dinamiko in eleganco s kakovostnimi materiali ter pozornostjo do podrobnosti. Ekskluzivna oblika je bila razvita v oddelku Centro Stile, zasnovana pa je tako, da ponuja ogromno prostora, vendar ne na račun vsestranskosti in sodobnosti modela Doblo ali njegovih dinamičnih ter takoj prepoznavnih potez.

Doblo je resnično sodobno vozilo, ki bo izpolnilo pričakovanja tudi najzahtevnejših lastnikov, zlasti na področju zmogljivosti in popolne uporabnosti notranjosti. Ponuja neprekosljivo veliko prostora: 5 sedežev in velik prtljažnik (s prostornino 790 litrov) ali možnost za prevoz do 7 potnikov.

Pri konfiguraciji s 5 sedeži lahko namestite polico za pakete v prtljažniku na dveh višinah, tako da lahko bolj prilagodljivo izkoristite prtljažnik. Če zložite zadnje sedeže, dobite popolnoma ravno površino z nosilnostjo 70 kg.

Doblo misli na vse vas in zato uporablja najsodobnejše serijsko vgrajene elektronske naprave za nadzor nad stabilnostjo, na primer ABS s pomočjo pri zaviranju EBD in ESP (dinamični nadzor nad stabilnostjo) s Hill Holderjem za pomoč voznikom pri speljevanju navkreber. Da bi dosegli tudi najvišjo raven pasivne varnosti, ima Doblo školjko z načrtovano zmečkljivostjo in inovativne stranske varnostne blazine, ki se pridružujejo prednjim ter opravljajo nalogo zaščite glave in prsnega koša.


PAMETNE REŠITVE

Start&Stop™
Start&Stop™ spada v serijsko opremo, vklopite pa ga v zelo gostem prometu in pri vožnji skozi številne semaforje, saj izklopi motor, ko prestavite v prosti tek, ter ga znova zažene, ko prestavite v prestavo. Start&Stop™ vam ne prihrani le denarja, ampak tudi zmanjša vaše emisije CO2.

Blue&Me - TomTom
Ta inovativna naslednja generacija sistema za informacije in zabavo Blue&Me™ ima vgrajeno tehnologijo družbe TomTom. Rezultat je popolnoma integriran sistem za informacije in zabavo, ki zadovolji vse vaše potrebe za upravljanje mobilnega telefona, glasbe in navigacije, hkrati pa vam daje tudi dragocene informacije o vožnji.

Eco:Drive
eco:Drive je revolucionarni sistem, ki vam pove, kako vaš način vožnje vpliva na porabo goriva in emisije, hkrati pa vam ponuja tudi uporabne nasvete za okolju prijaznejšo vožnjo. Sistem daje predloge za okoljsko odgovornejšo vožnjo, s katerimi lahko zmanjšate svoje emisije za 15 %, ob tem pa tudi prihranite denar.

Dodatne informacije:
cenik, tehnične značilnosti, serijska in dodatna oprema

http://www.fiat.si/vozila/vozila.asp?model=Doblo

Vir: www.fiat.si